Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Disember 06, 2010

Apa pendapat uols tentang filem ini?

filem NGANGKUNG

Ermm akak gonjeng uols nie saje je ler nak mintak pendapat uols sume.....espeseli yang dah pergi menonton movie nie...so amacam uols besh tak??

Bukan apa ingat nak bawak anak2 dan juga parent tersayang tengok citer nie...ramai yang kata citer nie besh giler..tapi idakler sampai giler kan uols hahahaha

Pada sape yang dah tengok citer nie bape bintang uols bagi?? maksimum 10 bintang hehehe meh bagitau kat akak...coz dari bintang uols ler akak akan fikir nak tgok ke idak citer nie hehehe

adiooooss!!!



**sekarang nie petang jek ujan...ujan jek petang huhu

8 ulasan:

meaw berkata...

memang mantop r !
best !

erk??sudahlah... berkata...

7 bintang..hahaha..lwk best..mostly apa yg kat triler..2 la yg lwk..jln cte kadang2 x logik...tp xpe..yg pnting gelak je..lwk2..kuiuikui...

wANieYZ berkata...

citer ni ok la..bawak budak2 tgk memang seronk la..tp xsuka sam berlakon xguna suara dia yang betul2..huhu..bagi 6bintang

kak ina mail berkata...

belum tengok, shaizey punya pasal 10 bintang akak kasi, .best dia ni berlakun.akak suka cerita lawak cam ni

Cik Jue berkata...

tak boleh nak kasi bintang sebab tak tengok lagi....huhuhu..agaklah kita sekali kalau nak pi tengok...

rasp berkata...

tak tengok lagi so no komen...

sw33tdarling.com berkata...

nak tengok gak rasanya....

Hezesuze berkata...

meaw
wah haruss tgok nie

erk
wow 7 bintang ye huhu

wanieyz
orait bebeh

kak ina mail
cehh!! hampeh ko kak haha

cik jue
tengok jgan tak tgok

sweetdarling
jom!!