Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Disember 08, 2010

Website SALAMAH CATERING


Alhamdulillah berkat tahun baru..semalam 1day gegeh akak duk buat website tuk bisnes catering akak uols...sebab tu semalam memang tak dan nak BW ke rumah2 uols..sory ye!!

so apalaie uols terjah2 ler ye website catering akak nie....hehe psst...sekiranya terdapat salah ejaan ke kt website tu plez let me know ye...kekadang terlepas pandang ahakss..!!





**slowly BW coz ada keje yang perlu dibereskan hehe


15 ulasan:

εïз mummyHaza εïз berkata...

Wahhhh... good job.. Alhamdulillah Moga di murahkan rezeki uolss... hehehe caiyok3..

atty's berkata...

tahniah ze..semoga terus success

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

waaahhh...tahniah. Mudah2an bisnes murah rezeki...

Nad @ MamaZakwan berkata...

hor yeah, hor yeah!!
congrats kak..moga bisnes lebih maju! :)

tigrismalaya berkata...

wah uols...gigih...moga bertambah suksess di masa depan..chaiyok..chaiyok..

Ciklinn berkata...

semuga sukses... leh jadi pelanggan ni sis....

kak ina mail berkata...

waduh dah ada improvement.semoga salamah catering terus suksess hingga keperingkat antarabangsa.maafkan akak kalau terlebih-lebih ye.

Farra Dhelina berkata...

waw nk pi tgok lah! :D

sw33tdarling.com berkata...

cayok cayok.. satu langkah ke hadapan....!

rasp berkata...

smoga bertambah sukses....

Hezesuze berkata...

mummyhaza
tapi masih dalam belajo lagik ni uols...terkial2 dibuatnye huhu

atty's
thanks sis

siti
insyaallah uols

nad
thanks bebeh

ciklinn
boleh jek..dah dekat kan hehe

trigismalaya
insyallah uols..

kak ina mail
ishh mane ade lbih2 kak...xde hal ler hehe

farra
orait jang lupa terjah ye

rasp
thanks sis

NurSolehah berkata...

wah.. congrate sis.. :)

Hezesuze berkata...

nur solehah
thanks dear

linahilmin berkata...

wahhhh! sis, kita dah terjah td, guna hp... terer la sis buat, kemas! i like! sgt convenient!
moga dgn kedatangan thn baru ni rezeki sis, family & salamah catering akan terus melimpah ruah! Amin!

ps- nak harga boleh...? utk makan 100org + canopi & bungkus 30org... nanti sis kasi la menu.. utk kenduri kesyukuran camtu.. tq ye :)
azlinahilmin@yahoo.com
nak pm kat fb pun ok!

muaahhh!

Hezesuze berkata...

lina
orait nnti sis email ye