Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Disember 02, 2010

Berita sedih :(


Owh akak sangat2 sedih uols...
Tak kisah ler orang nak kata apa
Nak kata akak gonjeng ni sengal ke
Nak gelak kan akak ke...
sume itu akak tak amik pedulik

Tapi kan kan uols...akak pun sedih gak nie
tak tahu bila akak nak gembira kan...
suke tgok orang lain hepi jek
sana sini duk citer hal nie....
sana sini duk selalu pergi ke situ

ermmmm.......ekceli kan uols....
nak syare ke tak nak nie..??
ok ok ekceli kan akak teringin bangat
nak pergi tempat ni
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Alamanda putrajaya...huhu

Wah tajuk xbleh blah kan uols...hehehe Seyes uols! tak pernah sekali pun akak terjah alamanda putrajaya nie...ritu time pergi wedding kt precint 6 sempat lalu jek....:(

Ater akak tengok ramai gak bloggers yang duk area putrajaya and selalu terjah alamanda kan...dah situ yang dekat yedok?? hehe

so anybody yang boleh bagi direction ke sana tak from klang ye...mihahaha ater akak nan ado GPS kan...nak tengok peta pun tak pandai sangat hahahaha...

apakata akak buat gathering kt alamanda nie nak tak?? setuju sila angkat tangang?? hohoho




**kalo akak buat gath uols nak join ke?? hehehehe

16 ulasan:

zacky ~786~ berkata...

hehe yeker..
sy sllu g alamanda..
sbb kt situ jerr tmpt dkt tok tgk wyg huhu..

xpe x2.. klw nk wt gthering kt situ.. roger x2 den yerpp.. nk join gak hehe

Hezesuze berkata...

zacky
wah uols kaki tgok wayang ler ni ek..hehehe orait2 roger...eh eh camne nk roger meh sini contact no huhuhu

SHA berkata...

saya pun tak pernah jejak lagi kak...nama je duk kl..kalau pergi putrajaya tu jangan kata nak singgah..lalu pandang2 pun tak dapat...huhuhu...

ღ♥ H A J I R A ♥ღ berkata...

alamanda biasa2 je kak...hehe.... salam ziarah :)

BEN ASHAARI berkata...

menarik tu.. plan nak jumpa blogger sabtu ni di alamanda gak ..

Hezesuze berkata...

sha
adeehh sameler kita berdua nie kan uols..entah bila nk sampainye hehe

hajira
alaa uols dah selalu pergi sbb tu kate bese2 jek kan?? ni weols yg tak pernah pergi haruss rasa kepinging bangat haha

ben
wallaweeii bro ben drop komen ...hehe toceh2 bro...wah ada gath ke sabtu ni kt alamanda??

ieda berkata...

wahhhh x dapaekkk weols nak nolong :)

PUANSTOBERI berkata...

ala, dr kelang tu uols naek hway tu, carik je la signboard putrajaya..smapai la uols.

Uols buat la..nati aiols join. tehehhehe

atty's berkata...

Kalo kty free,insyallah kty join,pls sms tau

Cik Jue berkata...

jomlah jumpe kat alamanda best tue..dapat jumpe...jue ni name je duk sini tapi jarang2 je pi alamanda...

mama tisya berkata...

sy p alamanada main bowling cz dlu bowling tu ank syarikat hubbyku...akak ikut je signboard putrajaya..mesti smp punye

umialya berkata...

nak3.. tp jauh le

mrs_zura berkata...

kami duk putrajaya so haruslah gi sana..beli brg dapur kt carefour dlm tuh...satu nie ker..xdptla sbb still di utara:-( huhu

Joy berkata...

saya baru 3 kali masuk alamanda..jauh dr rumah ;)

Hezesuze berkata...

ieda
kekekekeke...

pnstoberi
oooo ikut signboard putrajaya je ek..kalo sosat weols calling uols ye hehe

atty's
ishh dalam perancangan lagik ni kty...yelaa ze nie kan blogger yang suke low profile ahakss

cik jue
wah uols pn berminat nk join kalo weols adakan gath ye?? ok2 nnti weols let u know bila date nye kan...yg penting thn depan ler huhu

mama tisya
orait bebeh..hope 1day akak akan sampai jugak kt sana hehe

umialya
nak seribu daya uols...hehehehe

mrs zura
ishh bukan sabtu or masa terdekat nie uols...paling awal pun thn dpn hehe

joy
kira dah pernah terjah ler berbanding weols nie hahaha

kakyong berkata...

kakyong takat dengor namanyer aje.. jejak pun tak penah lagi...