Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Disember 15, 2010

BE yang ke 8...

thanks en Nuffnang...
lebiu poreber...muaahh!

akak dapat BE yang ke 8...alhamdulillah...walaupun ciput jek tapi akak bersyukur...sikit2 lama2 jadi bukit kan uols hehe

ni bukan n3 riak ek ape ye just nak syare kegembiraan akak ngan uols itu sajork...hehehehe sharing is caring kan kan.... :)




** tengah mandi manda kt wet world nie huhuhu

17 ulasan:

Amir Rayyan berkata...

wah......simpanan masa depan kan kak...ehehehe..:)

zura@iwan berkata...

bestnya kak...tahniah..

Nana berkata...

mak aii akk..jeles tau
saya xde BE pong

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah banyak gak la tu kak tak putus BE akak, tahniah k...

honeyvsbee berkata...

akk bee ada terbaca kat entry blogger tuh . kalo dapat BE elok buat entry mcm akk nih bukan riak tapi mendorong kita dapat BE lagi...so bee faham ...hahah ..tahniah kak.

*azni* berkata...

tahniah kak...

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

tahniah akak gonjeng.kfc satu.

Mama Zharfan berkata...

congrats!!! wah, sana sini org dok tulis psl dpt BE baru (td me baca entry yg sama kat blog nana)..
ishh..jeles me...yilek for my blog --nuff sgt kodokut bab2 BE dgn me--ada seketul jer BE tgh running..adess

Nieza Ishak berkata...

banyakkan nyer ...

kami punya 3 jerk ....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

chaiyoookk..
manyak tuuu.. =)
nak gakkk!!!

.m.u.n.i.r.a. berkata...

ahkak...
mandi manda tak ajak kite ye?hehehehehe

.m.u.n.i.r.a. berkata...

ahkak...
mandi manda tak ajak kite ye?hehehehehe

Pinky Pixie berkata...

kak, banyaknye!
nak curik sikit. kehkeh.

mama tisya berkata...

tahniah makin byk BE

Eazy Izzuddin berkata...

wah
ok le tu
la..
nk g gak wet world...
xD

Layans~
Ku Rindu Dia

rasp berkata...

rezki tu sis...
tak kiralah byk ke skit kan...
syukran syukran...

Hezesuze berkata...

amir
syukran...hehe

zura
dulu mula2 sedih gak tak dpt 1 BE pn now dah dapat hepi tau hehe

nana
cehh!! tipu ler ko nana..xkan tak dapat 1 BE pun...entah2 dah banyak kot huhu

anje
thanks sifu anje...hehehe lebiu :)

honey
yelaaa sharing is caring kan uols huhu

azni
thanks bebeh

cik ina
bleh jek uols...mai ler kita ketemu ahakss berketul2 ayam kfc weols leh banje xde hal punya haha

mama zharfan
walaupun 1BE jek yg running tapi duitnye banyak kan uols?? huhu

nieza
sikit2 ler uols...pelan2 kayoh hehe

leily
ciput jek uols...tengah gegeh up kan traffic nie ahakss

munira
nak ajak camne kalo no tepon xtau mihahahaha

pinky
tak sebanyak yang uols dapat kan kan haha

mama tisya
thanks dear

eazy
last minit plan nak gi wet world tu uols...hehe

rasp
ye betul tu... :)