Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Isnin, Disember 20, 2010

Bekas MAID akak dah ada fesbuk uols

my X maid....ayu yang tak bape nak ayu
coz banyak jerawat mihahahaha

Owh ok ni ler ayu bekas maid akak uols...clustkan dia sekarang nie sudah ada fb huhu....Ater ritu dia msg inbox kt fb akak....ingatkan sape tadi coz dia pakai nama anak dia kt fb sebab tu akak tak kenal hehe

pernah berkhidmat dengan akak selama setahun sajork...time tu akak preggy kan Zaquan hehe...reason dia nak benti katenye nak further study?? percaya kaa?? haruss percaya uols coz that time umur dia baru 16 thn okay...now Zaquan pun dah 4 thn...alaaa dia ingat abang & kakak jek...hehe

Bagus jugak website FB ni kan...yang jauh dekat2kan ahakss...Now dia dah married & have sorang anak pompuan dan tinggal di Medan Indonesia. Akak dengar dia ada bisnes sendiri yakni jual tudung kat sana..ok lah kan...gud for her future...


Uols ada contact2 ke ngan bekas maid uols?? huhu





**masih ingat kejadian lama dimana si ayu nie gegeh jalan kaki bawak si abang (time tu umur abang 4tahun nak menuju ke klang...sib baik separuh jalan ibunda akak nampak....huhuhu seyes!! seriau beb!!

12 ulasan:

tigrismalaya berkata...

gitu si ayu..dia nak bawa anak uols g klang wat per?? muskil mak..

Ya ALya berkata...

ya ta de maid...so tak tak de pengalaman la....hehehhe....uit nak bawa g klang tu.....apa la niat di sebalik tu kan....tu yg takut ada maid ni.....

firahadifa berkata...

tidakkkkkkk.. tak sanggup rasenya nk jumpa bekas2 maid bukan kali ke -2 .. hahaha

umialya berkata...

ke klang? wat aper?
ohhhh.... tidak

mama tisya berkata...

maid2 skarng advance..jgn tktau cleaner,driver pn ada fb uolss

atty's berkata...

wah..ze..ayu nya si ayu nie..wakakkakkakaka..clust dah ade fb ..ha !

shazlea shayla @ maria berkata...

same cerita ngn officemate saya..die buka komputer kat rumah, sekali fb maid die yg terkeluar sbb maid die lupe nk log put..ishk, bukan jage rumah, maen fb rupe2nye..muahahha

zura@iwan berkata...

caggih zmn skrg kan kak.....ok la dia pn dh ada biz sdiri kan kak...masih kenal akak lg...

Farra Dhelina berkata...

maid akk nk bwk abg ke mn time tu kak?? lari ke??

Farra Dhelina berkata...

advance sungguh
kan diorg ni..haihh

EiJa ZaQuaN berkata...

mudanya bekas maid akak ni..

ermm..biasa la skrg ni FB rasanye sume org ade..budak kecik, org tua sumenya dh advance..dh pandai..lebih2 lagi FB ni mmg laman sosial paling famous in the world..huk3..

Hezesuze berkata...

TM
reasonnye nak jumpa kakak dia kt klang...huh!!

Ya alya
sib baik jumpa tengah jalan kalo tak haruss anak weols fenat jalan kaki ke klang huhu

fira
mihahaahahaha

umialya
katenye nak jumpa kakak dia...mengong kan!! pastu kejadian tu terus bagi amaran kt dia hehe

mama tisya
wah driver pun ada fb clust kan hehe

atty's
mmg clust kan kty...haha

shazlea
oh sib baik maid weols yg ada skrg sibuk kt dapur sajork ..memang buta IT hohohohohoh

zura
weols kan glamour seluruh alam mihahahahahaha perasan sudah!!

farra
katenye nak jumpa kakak dia...takot gak dia bawak larik kan seriau gak time tu hehe

eija
yezzaa! sib baik anak2 weols tgok cartun jek sepanjang masa haha