Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Disember 30, 2010

Giveaway Pertama Blog Sembang Hari2


Tarikh tutup 31 Januari 2011

oh sessi bw berjalan slowly setelah menghidapi cery bery huhuhu...terjah blog Mama kembar 3 terus dapat tau sal GA nie...ishh mane bleh tak join uols...haruss!! hohohoho

Terpikat ngan hadiah2 yang ditawarkan seperti berikut:-

Tempat pertama:
Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
Wang tunai RM50
Rebat Tunai RM50 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Tempat Kedua:
3 unit Cloth Diapers (Baby Land)
Wang tunai RM30
Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Tempat Ketiga:
2 unit Cloth Diapers (Baby Land)
Wang tunai RM20
Rebat Tunai RM20 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Hadiah Mingguan (5 minggu):
1 unit Cloth Diapers (Baby Land)
(Diberikan untuk blog yang banyak menjadi pendorong untuk rakan blog lain menyertai contest ini)

Hadiah Pendorong terbanyak:
Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
Wang tunai RM30
Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Pemenang tempat pertama hingga ke tiga akan dipilih secara cabutan bertuah oleh En Anuar & his wife.

Pemenang hadiah mingguan akan diberikan kepada pendorong terbanyak pada minggu tersebut. Ianya dikira berdasarkan bilangan pendorong yang ditulis pada Hari Isnin jam 6.00 pagi sehingga ke hari Ahad jam 12.00 malam.

Pemenang hadiah pendorong terbanyak akan dipilih berdasarkan URL pendorong terbanyak yang dikira sepanjang contest ini diadakan.

Hohoho cekidot adiah2 nye uols...sangat besh kan dapat menginap kat Pak Ya Homestay huhu...lagipun akak tak pernah sampai ipoh lagik uols..hehe

Oh cam bese akak nak TAG
sesapa nak join dipersilakan...oh ye akak dapat tau GA nie daripada blog Mama kembar 3 uols kene bagitau uols dapat tau GA nie dari blog sape okay...gud luck!!

6 ulasan:

Nana berkata...

eheh mmg dha wat dah pg tadi
tq sebab tag

Hezesuze berkata...

nana
wah cekap ko ye nana...huhu gud luck!!

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

lady contest.good luck.dah okey ke?

Yan berkata...

pak ya homestay kat mane tu??



kak.. jemput undi adhwa yer.. tq
http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html

zura@iwan berkata...

wahhh..mnariknya adiah dier...

gud luck akak..

nuargto berkata...

Terima kasih kerana menyertai GA pertama blog sembang hari2..

Minggu ini merupakan minggu terakhir "Contest" ini berlangsung..

Tinggal satu lagi hadiah untuk pendorong terbanyak mingguan dan seterusnya pendorong terbanyak keseluruhan untuk anda menangi

Disamping itu terdapat juga hadiah tempat pertama hingga ke 3 untuk anda menangi..