Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Selasa, Disember 21, 2010

Masih mencari tudung sekolah

tudung sekolah yang dicarik
picta ihsan en gugel..hehe

ok ok akak nak tanye uols...mana nak carik tudung sekolah camgini..??kira saiz budak sekolah ler...dah merata akak carik tapi nan ado camgini rupenye...huhu Tak kan nak beli tudung dewasa punya haruss ler tak sesuai tuk anak akak si Syafiqa tu...hehe

Uols tau tak mane nak carik tudung nie??
let me know ASAP...lagi 2 weeks nak sekolah nie..

11 ulasan:

momguess berkata...

mak xtau noks
sory sgt
mak cuma tau ariani je noks

εïз mummyHaza εïз berkata...

hehehe gugel la uols.. shopink online lak tudung utk si syafiqa ^__^

kakyong berkata...

tak tau le... jrg nampak tudung budak sekolah style mcm ni...

honeyvsbee berkata...

huhu bee pun cr mcm tu tp tk dapat , beli jer yg biasa..

umialya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
umialya berkata...

ata ibu2 kat sini tudung tu kena tempah tp akak jahit tudung biasa je ntuk anak sbb x tau nak tempah kat maner

atie aizam berkata...

kat sekolah leh pakai tudung camgini ekk kak Heze? wah senang ler.. takyah nak kelepet2 lagik hikhik

maslinamansor berkata...

boleh ke pakai tudung fesyen cam nie pergi sekolah. Tapi tak tahu la kalau ada sekolah yang dikecualikan. Sebab seingat mas tak boleh.... :)

Hezesuze berkata...

ina momguess
ko sajest arr suh butik ariani tu buat tudung sekolah anak mak noks haha

mummyhaza
dah gugel uols takat ni nan ado hehe

kakyong
sekarang sekolah dah bagi keizinnan pakai tudung cmgini uols..huhu

honey
adeehh!! kalo tudung camgini senang nk pakai kan hehe

umialya
the prob is weols tak pandai jahit mihaahaha

atie
a ah uols...ritu time daftar anak sekolah tanye kt cikgu...so dowang kata bleh jek janji pakai tudung kan hehe

maslina
owh now dah bleh arr uols...huhu

maslinamansor berkata...

kalau macam tue best la... comel jer nampak anank kita pakai nanti... nampak terletak jer...

za of La Joaza berkata...

Salam,
Puan,

Butik kami ada new arrival tudung putih sekolah yang begini, ada size S, M dan L.

Kain Lycra dan berawning.

Jemput Singgah atau kami boleh poskan ke alamat anda.

Mungkin saya terlewat membaca entry ini tetapi sekadar berkongsi maklumat, untuk persiapan sessi persekolahan tahun akan dtg...



La Joaza Boutique & Accessories
G13, Ground Floor, Giant Kelana Jaya, Selangor.
HP: Kuza, 017-9717004