Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Disember 16, 2010

Bubur lambuk @ asyura

bubu lambuk @ asyura kak long

ermm sedih tak dapat tunaikan pose sunat asyura coz piyed melanda... :( tapi ibunda akak buat bubur asyura tuk sedekah kepada orang ramai..bubur di hantar ke Surau kt area sini...

tadi gegeh akak kat dapur bungkuskan bubur tuk jiran2 & sahabat2 yang dekat ngan rumah hehehe...




**nape rinie tenet sangatlah lembab?? sampai akak nk bw pun xleh..loading sangatlah lambat...huh!

14 ulasan:

PUANSTOBERI berkata...

setap nya..kat kg sure ada org buat neh.. huhuhuhu

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Suzie campak sini sikit.oiii dah lama tak makan bubur lambuk , yang oiiii.

deqlis berkata...

amboi kak rajin mengomen.. i like!! nie sayang nie...hehe

wah sedappnyerr... deqlis baru lepas buka nie...alhamdulillah thn nie dpt posa... sabar kak, ada jugak2x thn2 lepas2 sy mcm akak gak...bendera jepun ngehh

mintak sikit bubur asyura tue... sob sob sob,,

Hezesuze berkata...

pnstoberi
haruss ler cedap uols..kalo uols dekat weols dah pass by dah mihahaha

cik ina
nak campak kt mane ...xtau rumah uols haha

deglis
alhamudlillah dapat uols berpuasa kan...mai lah dtg rumah ngeh ngeh ngeh

Ya ALya berkata...

bubur asyura sangat la sedap....yg dapat rasa 1 tahun sekali....

kakyong berkata...

sedapnya bubur asyura... nak sikit..

rasp berkata...

rugi tak dok dekat umah u...
kalo dak dpt sebungkus kan hehehehe

EiJa ZaQuaN berkata...

dh lama x makan bubur asyura ni..tgk terus teringin pulak ..huk3..

zura@iwan berkata...

sm la kak..kita pn piyed gk..hehehe..

kak x send kt sye sm ke bubur asyura tu? ngeee

Zura berkata...

suke bubur nie...

mummysyafie berkata...

lama tak makan bubur lambuk..bila leh rasa resepi u ni yang oii..

Ogy berkata...

samalah...kita pun tgh bendera jepun...huhuhu...

tak merasa bubur ayura tahun nih....sedeyy

sw33tdarling.com berkata...

kat KL ni payah ler nak dapat bubur asyura free...!

Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

Hezesuze berkata...

ya alya
adehh kalo rmh uols dekat tiap2 hari bulan pose uols dapat rasa bubur nie hehe

kakyong
kalo dekat dah bagi dah uols hehe

rasp
tau xpe...bukan sebungkus 1 periuk kecik weols bagi ahakss

eija
alollolo ciannye dia

zura
kalo weols bleh fly dah lama anto kt penang tu huhu

zura
mmg sedap kan hehe

mummysyafie
pose thn dpn insyaallah weols anto kt putrajaya nnti

ogy
thn depan kan ada uols...huhu

sweetdarling
kat klang ade! hehe