Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Disember 30, 2010

Jenjalan @ Empire nampak seseorang

After anto ibunda ke LCCT terus ajak adik & anak2 menshekik @ Empire Gallery Subang...owh terima kasih pada LINA yang sajest kt akak tuk lunch @ Belanga...fuhh memang mabeles makanannye & erge pun berpatutan..so haruss repeat lagik mihahaha

Cam bese dah abis menshekik haruss jenjalan cuci2 mata kan...terapi minda katenye...sekali terserempak ngan seseorang....huhu haishh not celebrity uols tapi suami pada celebrity ...haaaa sape?? sape?? tekalah?? huhu

Yeahh akak terserempak ngan husband Aein (kembar ikin)
iaitu Dato' Ambrosh

Eh camne akak leh kenal?? sebabnye time dowang bernikah...akak ler caterer nye uols..tak caya coba lihat nie ...haha

akak wit Aein....huhu
gambo sebgai bukit haha


Tapi kan tapi kan...Dato not wit Aein but wit somebody else....**matilah statement...ermm entahler uols...kalo citer lelebih nanti jadi fitnah lak..tapi dari kaca mata akak & adik akak husband Aein nie berjalan wit sorang wanita chinese & sorang kanak2 chinese (akak rasa ex-wife Dato') yelaaa Dato ni kan chinese & baru memeluk agama islam huhu **menurut akhbar time dato kawin ngan Aein dia adalah duda gtew...huhu

So akak jadi konpius disitu bila nampak Dato kt Empire...dan akak pun masih tertanye2 kenapa sehingga kini Aein tak meraikan/buat majlis persandingannye...??? hohohhoho...

sekian ahkak gonjeng melapurkan dari majalah blog....hehehe



**ada mata pandang..ada telinga dengar...ada jari tulis entry...mihahaha

23 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

hihihi mcm wartawan lah ahkak..

aah kan agak konpius disitu..sy ni bru je tau dia dh kwen...tu pon dr sini la..lg ketinggalan bas :p

NurSolehah berkata...

awwwww..... no komen :) agagaga...

glemer akak... jd caterer utk artis gtu...

NurSolehah berkata...

eh.. tp ble diorang kwen?? ble bce entry akak, brulh sy tau... erkkkk

Ya ALya berkata...

ad sebab la tu tak wat majlis sanding kan.....

atty's berkata...

owh..kty baru tau..diaorg tak buat majlis..

aritu sanding je ye

zura@iwan berkata...

cm wartawan plak kak ni...ada gaya..haha

linahilmin berkata...

speku uollsssss!
hik hik...

Dee berkata...

berjalan dgn bekas isteri dan anak2 xpe..itu bermakna dato' tu seorang lelaki yg bertanggungjawab..jgn sbb dpt bini baru..anak2 dilupakan..hehehe..

mama tisya berkata...

akak jd paparazzi ye...hehehhe..akak tkde jmpe macarons kt empire subang?

Rinna berkata...

Wahh gossip menarik nie.. leh jadi wartawan.. :)

momguess berkata...

aku suka tag line last tu
tetttttttttttttttt

Cik Z@i Pen@nG berkata...

catering yg dasat neh...

emm..tgh muskil gak neh

εïз mummyHaza εïз berkata...

wahhhh citer best ni, segar dr ladang...^__^

Hezesuze berkata...

mrs fiza
ye uols..dowang buat majlis akad nikah jek kt masjid shah alam...hehe

nur solehah
alhamdulillah uols...mula2 tu cam tak percaya gak nak guna khidmat salamah catering kan...ujung2 harus percaya haha dowang kawin thn lepas kalo tak silap..

ya alya
ermm agaknye lah kan...

zura
ada gaya ke uols?? haha

lina
hihihihihihihi...

dee
ermm tapi dalam adat org cina ada istilah cerai ke uols?? agagagaga...takot dua2 dia belasah camno?? huhu

mamatisya
aduaii kt sana ada ke macarons?? haruss repeat pergi nie hehe

rinna
not gossip uols kenyataan ngee

momguess
teeeeett....mak pun suke noks hehe

cik zai
catering bese jek uols...

mummyhaza
terbaik wooookkk!! haha

Ogy berkata...

huiooo hebatlah uolss ni kalo leh buat catering masa ain nikah...mesti sodap bangat...alah knplah tak kenal masa nk nikah ari tu kalo tak leh order dgn uols jek heheehe...

derang jln mesra2 ke uols? kalo setakat jalan beriringan takde hal kot...nk jumpa anak tu...bersangka baik.........

akiratoriza berkata...

statement brani mati ni kak gonjeng.... seram sejuk jek!!! hihihi

Mah@mahu berkata...

Gempak lah akak jadi caterer untuk dia org huuhuh.. Aka ada gosip panas ni habis kena serang Melodi..

mama tisya berkata...

ada kak..br ptg td bff sy pegi tp die tk tgk plak rege nye..hah nanti akak try la tgk, kot akak nk rs macarons tu

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

chek suka sangat nak dengar gosip bagai ni.biasalah artis, kalau kahwin gah, esok dah ada kes, mula nak rehsia.

kakyong berkata...

hohooo. kakyong memang ketinggalan lah yg si Aein ni dah nikah.. bila kah itu???

mama_umar_maryam berkata...

tau camtu2 je si ain ni kawen, xsangke akak caterernye..syabbas mere bethe! hehehe, segan ahh caterer selbriti nih ;p
back 2 d gosip,hmm..disebabkn ain ni xbape glemer maka xtau pon yg die blm sanding tuh

mummY2Y berkata...

tahukah uols, ikin n ain ni pernah menjadi adik angkatku di sekolah dulu..woohoo
agak2 dia kenal weols lg tak?

Farra Dhelina berkata...

aik dah kawen?? tak tau pon..mcm dh wartawan dh akk hehehhe..kelas uollsss... ;p