Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Disember 09, 2010

Nantikan kemunculannye.... :)

Wah akak gonjeng buat GA pulak ek...insyaallah!! ujung tahun nie ataupun tahun depan la ek...ikut masa akak la ye uols hehehe sebab tu tak bubuh date lagik mihahaha

b4 tu nak bagi hint sikit ler about GA kasut nie...kasut nie idakler branded ye uols...tapi selesa dipakai...bagi akak kira kasut nie adik beradik Vincci...selesa & erge pun berpatutan...lagipun akak ada sepasang kasut camgini kaler pepel lagik ...betul tak Suziey? ahaks

Alhamdulillah akak ada rezeki lebih sikit kan so nak syare ler ngan uols ...dan juga perasmian website Salamah Catering ... :D

so nantikan kemunculan GA akak gonjeng nie huhuhu



**nak packing baju coz malam nie gerak ke Perlis ...abg pomen ada event rally kt sana..doakan keselamatan kami sekelurga ye...

17 ulasan:

Nad @ MamaZakwan berkata...

ni tak sbr nk join ni, hehe...
semoga selamat pegi dan pulang :)

tigrismalaya berkata...

yehhaa...mau join..

hati2 dijalan raya uols

Liza berkata...

Wah, akan ada GA. Best!

Pergi Ps singgah la Kuala Ps, mkn sotong goreng tepung.. :)

Dee berkata...

wah..kasut..bestnya..

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

wah kasut..menarik nie..xsabar nak join....
g perlis jangan lupa singgah dekat padang besar k...soping...

zue @ annaleeya berkata...

dpt kasut ker??? nak join gak...

Mah@mahu berkata...

Mcm GA ni untuk pompuan jer tak leh joint lah huhuhuh..

kak ina mail berkata...

nak ikut pergi perlis. kasut best, kalau ada mood boleh join.boleh gak?

SyUhAdA berkata...

nak join nnti..

smoga slmt smpai..

aminn~

deqlis berkata...

salam,,,, yuhuuu kak gonjenggg,,,hehe hehe...

kak, nanti dtg amik award yer... COOLLLLLL!!!!!!!

okeh nnti sy join yr GA...kasi menang tau yihaaa! keh keh keh

mummysyafie berkata...

nak join gak GA ni kalau ada peluang..

dah sampai perlis ke?

Hezesuze berkata...

nad
insyaallah uols..tunggu jek kemunculannye ye hehe

tigrismalaya
thanks bebeh!! kul 12tgh malam nanti baru bertolak huhu

liza
nanti weols bgitau abg pomen ye...hehe

dee
yeee uols....huhu

purpel
haruss singgah uols coz weols tak pernah jejak kaki kesana ahakss

zue
opkos dapat kasut uols hehe

mahamahu
ishh uols leh jek join mane tau nak bagi kt gepren ke hahahaha

kak ina mail
boleh sajork uols...huhu

syuhada
thanks dear :)

deqlis
orait bebeh...ermm kalo amik award tu pastu tepek kt dalam hati bleh kan hehehehe

mummysyafie
opkos uols ada peluang..ishh kul 12gh malam kang baru bergerak ke perlis hehe

NurSolehah berkata...

cpt2.. xsabr nk join ni :)

kakyong berkata...

nak join nak join...

mrs_zura berkata...

Salam,nak join juge nnt...

Nak ajak tuan tanah join my GA....Jom Teka Duit Syiling..kawan2 yg lain juge di jmpt sama:-)

εïз mummyHaza εïз berkata...

wauuu best.. nak join.. ^__^

mzhany berkata...

hehehe ok sy tunguuuuu