Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Disember 31, 2010

Jom pergi riadah huhu

Dah banyak kali Zaquan asyik merengek suh bawak dia pergi ke taman besar...?? wah besar sangat ke taman itu..?? mihahaha...so semalam sepakat membawa berkat katenye...dan tak mahu bagi dia tertunggu makanye akak pun bawak ler Zaquan tunaikan hajat dia itu...lagipun minggu depan skolah dah open kan haruss sume aktiviti riadah terbantut...haha

Taman Bandar Diraja Klang

Haaaa ni lah taman yang dimaksudkan oleh Zaquan...coz playground nye beso...adeehh tak semapt nak snap picta lak...hari pun redup jek & hanya ada beberapa orang kanak2 sajork makenye all my kids bermain dengan girang sekali....kira ini tempat Ana yang punya!! hahaha kalo uols pergi time weekend haruss ramai orang uols... :)

buai laju2...aku nak kawin ngan anak raja..haha

So akak dah berjanji ngan anak2 ni last day main kat playground ye...sok lusa dah nak sekolah...sib baik sume cakap BAIKLAH!!...bagus2 anak2 ummi ye...hehe

owh esok public holiday ye..?? sukalah uols yang cuti tu tapi akak lak kene gi skol kakak coz ada hari orientasi tuk darjah 1...mesti Syafiqa cute kan pakai baju sekolah & pakai tudung....esok akak upload picta dia ek.... :)

Esok uols pergi mana lak??




**Sekejap jek setahun berlalu...SELAMAT TAHUN BARU!!

7 ulasan:

NurSolehah berkata...

wah.. syoknye zaquan main buai laju2...

Esok ? Teganu mmg dh cuti esok.. so, cuti umum berganjak hari ahad la..

tp xtau lg nk pegi mne .. hee

deqlis berkata...

wah! syiok laa Zaquan ya dpt main kat taman...hmm tp naper kat gambo tu mcm sedey jerr?? tak pandang kamera...? senyum tak.. kecik2x dah pk masalah negara ka?? miahahaha...

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

Amboi dah lama tak jejalan kat sini. seronak ampa ngan family ye. Tak jejalan kemana cayang. Chek nak daftar anak yang paling last sekolah tadika.


HAPPY NEW YEAR 2011 FOR YOU AND FAMILY.

PUANSTOBERI berkata...

aiols lepak umah je ni ha. smbil BW. teheheh.
Mlm kang la kut kalo ada nak keluar. tgk fire cracker mungkin. tehehehhe

PUANSTOBERI berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
εïз mummyHaza εïз berkata...

Selamat tahun baru uols....

Hezesuze berkata...

nur solehah
ishh weols tak caya uols xde plan kemana2 huhu...

deqlis
Zaquan sibuk nak usha awek tu sbb tu xpandang camera hahaha

cik ina
weols nagn anak2 jek...abg pomen stil koje..kalo compelete family lagik syookk...leh men kejo2 ngan abg pomen ahaksss

HAPPY NEW YEAR UOLS!!

pn stoberi
time berdua nilah ronggeng uols hehe

mummyhaza
selamat baru tahun tuk uols jugak ngeee