Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Disember 31, 2010

Wishlist 2011

Malam nie ramai yang sambut tahun baru kan...
uols plan kemana..?? akak tak plan kemana2 pun
ater sibuk nak buat persiapan anak2 ke skolah
tapi akak ada Wislist 2011...
hope impian menjadi kenyataan gitew..huhu

my wishlist 2011 (adiah buffday kira including sekali tau)
:: Nak henbeg COACH
:: Nak jam GUESS/COACH (salah satu)
:: Nak memiliki rumah sendiri (insyaallah)
:: Nak memiliki kete ESTIMA/ALPHARD (mana yg mampu)
:: Nak holiday ke Pulau Perhentian/Redang
:: Nak pergi Bandung (sopink katenye huhu)
:: Nak kuruskan badan...(boleh ke?? haha)

Itu jelah wishlist akak uols...
tu dikira main wishlist not including
wishlist2 yang kecik2 mihahaha
rasenye tak sume wishlist tu jadi kenyataan
tapi dimana ada kemahuan disitu ada highway kan uols??


Apa wishlist uols lak..?? syare sikit




**alhamdulillah dah terima beberapa tempahan catering kawin untuk tahun 2011 :)

17 ulasan:

secantikmanis berkata...

bandung bandung
nak ikutttt

ieda berkata...

weols doakan ada rezeki mencurah2 di tahun baru nanti .. eppy new year uols ...

Ciklinn berkata...

no 1, no 3 dan no 5, whislist yg sama uolss.... hahahhahahah.... akak bila nak jumpa nih.... jom kita berkelah2... ajak budak ayu tu sekali jom..... tingin nak jumpa... hehhehehe

kakyong berkata...

semoga bakal tercapai apa yang dihajati...

εïз mummyHaza εïз berkata...

wahhh best nye wishlish uols... moga2 tercapai yek... mummyhaza nak share wishliish yg paling last tu... huhuhu sama2...

NurSolehah berkata...

WAH,,, SEMOGA IMPIAN AKAK TERCAPAI :)

ERMMM... P.PERHENTIAN BESZZZZ,,,,,, BLH TGK GMBAR KT BLO SY.. :)

Nana berkata...

bek juru latih?wow..saya mmg sampai bila2 la tak mampu nk pkai beg tu heheh mahallll

whislit?hrp2 dapat sampai la destinasi percutian thn depan...mcm byk halangan je huwa

Hezesuze berkata...

secantikmanis
jom!! no hal punya lagi ramai lagi meriahuols hehe

ieda
thanks yang

ciklinn
aiyooo uols nak berkelah dimana nie..?? ok sajork...mai sms ur no kt weols..senang nak calling2 huhu

kak yong
thanks bebeh!! insyalllah!!

mummyhaza
ekekekeke entah capai entah tidak uols haha

nur solehah
sebab tu weols teringin nak pergi sana...huhu

nana
ishh kalo beli kt butik haruss ribu riban uols...terjah jek mane2 blog yang sale henbeg coach pasti uols mampu memilikinye....ngeeee

mama_umar_maryam berkata...

uishh wishlist kaaa ape nih?? haha,semoga tercapai kak, all d best!

Mah@mahu berkata...

Harap tahun baru ni buat azam baru nak terus berblogger dan mencari ramai lagi kawn2 blogger.. Nak kete tahun ni harap2 termakbur...

mummY2Y berkata...

tu tempahan mencurah2..sure sume wishlist dpt di realisasikan..yakin boleh.. malaysia boleh!caiyork!huhu

klu weols boh wishlist kat sini mau tak cukup org lain nak boh komen.. page full kekdaynye..hahaha

mummY2Y berkata...

btw, lupe nak bgtau..uols salah sorang pengomen tegar di blog weols..tahniah!

Hezesuze berkata...

mama umar
keinginan ke kehendak?? ngeh ngeh ngeh

mahamahu
insyaallah uols...

mummY2Y
memang wishlist uols lagi panjang dari weols kan hehehehe

oh yeke...besh nye...thanks!!

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

amboi suzie wishlist ko tu, nak tercokik akak baca. akak pun nak kuruskan badan yang penting. boleh ke? Semoga tercapai cita-cita ko.

Pinky Pixie berkata...

knape wishlist akk best2.. ahakkss, jeles ni.. hukhuk.

mummysyafie berkata...

wishlist no 1 dan 2 tu sama ngan wishlist nor..hihihi..

EiJa ZaQuaN berkata...

wah..wishlistnye sume gempak2..
insyaallah bole dpt..
bisnezz catering pun nmpknya suksess..

eija nya wishlist sama gak nak kurus..azam setip tahun ni sbnrnya..hahaha..