Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Disember 23, 2010

Believe it or NOT..??

Boleh tak kita percaya about perubatan secara tradisional nie..??
Masih mengamalkan ayat2 suci Al Quran..
Coz apa yang diberitahu kepada akak
amatlah menakutkan akak huhu

Nak percaya or tak?? seriau gak
dapat tau apa yang berlaku pada diri akak huhu
But malam tadi akak telah diubati
secara operation batin...
alhamdulillah katenye dah OK sikit
so kene datang sekali lagik
untuk buat treatment...

ermm entahlah...yang baik datangnye dari ALLAH swt
dan yang buruk datagnye dari kita sendiri...wallahuallam..

apa pandangan uols pulak?? syare sikit..

10 ulasan:

maslinamansor berkata...

Masa danish terkena air panas(dalam bilik air), nampak macam merah jer badan Danish. Tapi suami baca ayat Al-Quran, alhamdulillah, hilang...

Cute MuM berkata...

dulu me tak percaya.. tapi pernah berubat sekali sebelum kawen.. alhamdulilah.. semuanya ok..

Pinky Pixie berkata...

yt xpenah ade pngalam la pulok. hukhuk

ieda berkata...

pendapat I .. yg baik dtgnya dari allah .. x kira apa sahaja yg diberikan dan diturunkan kpd kita .. kita harus redha terima .. dan belajar memperbaiki .. dan yg pastinya ada hikmah darinya ..
usaha itu perlu kerana itu janji allah .. x kan beri tanpa berusaha .. :)

zura@iwan berkata...

semunnya dtg dr Allah....kita ikhtiar kan....yg penting jgn lari dr akidah islam.. mgunakan ayat2 alquran insyaAllah x de apa2...

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

suzie, bab batin ni akak takut sikit. pendapat ko sama cam akak. wa takut bomoh.

EiJa ZaQuaN berkata...

bole percaye tp jgn smpai syirik sudah la..sbbnye my friend yg berubat dengan ustaz kat melaka tu for batu karang..just baca2 ayat al-Quran jerk..tp dengan kuasa tuhan..keluar 2 biji batu karang..

mama_umar_maryam berkata...

ayat2 quran Allah ni insyaAllah sembuhh

Yan berkata...

x paham sangat... ape y jadi kat akak sbnarnye smpai p berubat?

Hezesuze berkata...

maslina
subhanallah!! kuasa ALLAH swt kan dengan izinya...

cute mum
now weols 50/50 ler uols hehe

Pinky
hope xde ler uols...

ieda
betul tu...weols hanya berusaha tapi seriau gak selama ni ok jek tup2 dapat tau ada org anto sihir kt weols... :(

zura
tang tu mmg weols percaya tapi tentang weols kene sihir ni tu yang dok pikir...

cik ina
tau xpe..takot apa yang dibgitau tu kita percaya 100% huhu

eija
wah kene ngan masa...leh tanya kawan uols tak no tepon ustaz tu..coz weols pun nak berubat batu karang nie hehe

mama umar
insyaallah!!

yan
ekceli nak ubatkan kaki Zaquan..so weols suh tengok penyakit batu karang weols tup2 dpt tau ada penyakit lain lak..hadooii