Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Sabtu, Disember 18, 2010

Aduaaiiii camne leh jadi camni??

zone pelawat kat blog akak..nothing!!

Adeehh dah 2 hari akak zone pelawat akak ni jadi camgini uols...akak tak tahu dah bape ramai yang terjah blog akak yang tak seberapa nie huhu

uols tahu tak camne leh jadi camgini?? apa yang perlu akak lakukan?? arrrggg!!!
tension ler camni uols.... uwaaaa!!

5 ulasan:

Mama Zharfan berkata...

mine pun jd gini gak tau..siyes tension

hanya boleh check jumlah visitors kat nuff ajer...adess

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

akak tak tahu pulak, sebab akak tak letak widget tu. ko check kat Nuffnang je.

atty's berkata...

kty pun tak tau..tp ko biar kan je..mmg tgh problem kot ..nanti okeh ler tuh ..

Mak Su berkata...

apa terjadik? awat? awat?

Hezesuze berkata...

mama zharfan
lorr uols pun same ke...aduaaii..

cik ina
caitt!! ingatkan tau hahahaha

atty's
ermm dah masuk 3 hari ni kty haha

mak su
adeehh!! zone visitor weols blank ler uols...xtau bape ramai visitor every day :(