Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Disember 24, 2010

Contest sudah mari!! The Wish List by Mummyaeesh

Klik BANNER kalo nak join
date closed 7 jan 2011

Wah blogger tegar yang tak bape tegar sekarang iaitu Watie Mummyaeesh telah buat contest uols...gegeh kan so wat pilihan wish list dia tahun 2011 nanti huhu...okay uols...mak sedaya upaya join contest uols nie ye...**tetiba kan....hahahaha

okeh terus syarat2 ye anak2..
1~ tepek logo wishlist tu hah kat side bar baa baa black sheep hv u any wool..;P
2~ follow "salesblog" hamba n boh linknye di blog memasing (nak follow blog ni pun ape salahnye cik kiah oiii)
3~ boh 3 wishlist uols utk bday 2011 beserta tarikh lahirnya (hah..ape senyum2 tu? weols tnye jek bkn nak bg adiah bday pun..hua hua hua)
4~ citer psl bday present yg plg best/buruk/lawak/jahat/keji lg hina yg penah uols dpt (tp xyah tulis la sape yg bg kan, yelah klu adiah tu keji takkan nak tulis nama dia plak kan..keji uollss)
5~ teka dlm wishlist ni, yg mana bakal di kabulkan oleh en ahkau (somiku) utk weols sempena bday ku 070111?
a) gucci hbag (omg = oh my gucci)
b) lv w x y z (louis vuitton)
c) iphone 4 (hua3, time bday ahkau aritu nak bg dia skali kena curiks da...hanj sgt. agak2 sudi ke dia bg kat weols?)
d) ipad ( i loikeeee..bleh show off..lalalalala)
e) emas permata (gitewww..mak baru blk dr penang jupe mami jarum uolss)
f) jam jurulatih (coach ;p)
g) kasih sayang tak bebelah bahagi darab campur tolak (sila muntah ijo)
h) senyuman plg indah..hua hua hua :D
i) bali ( bkn limau bali atau beras bali yer..awas!!)
j) koh samui (kat mana ek?har har har)

jawapan weols okay:-
  1. Kalo dah join haruss ler weols tepek kan sebgai bukti kekdahnye hehe
  2. Dah lama follow cuma uols jek tak pernah update hahahaha
  3. Wishlist weols adalah...1) nak beli rumah 2) nak holiday ke pulau redang 3) nak henbeg COACH huhu
  4. Hohoho weols pernah terima adiah 'coli + spender' sepasang dari secret admired weols...tu before weols kawin ngan abg pomen ler...malu weols okay coz time tu celebrate kt rumah wit family & frenz...tup2 dapat adiah camgitu kan maunye sume gelak guling2 kt weols...ermm xtau ler memang secret admire ataupun memang ada orang sengaja nak malukan weols...malu ke?? tak malu okay...klako adeler hehe till now xleh lupa kejadian itu...huhu
  5. Weols teka wishlist yang akan ahkau makbulkan adalah:-
  • gucci henbeg coz LV uols dah ada kan hehehe
  • ipad senang uols nak carry mane2 kekdahnye hehe
  • jam COACH coz uols nan ado lagik brand nie kan kan
Owh ye sape yang join tu jangan lupa letak komen ni okay....

"sy dpt tahu contest ni dari HEZE SUZE aka Ahkak Gonjeng.... "


adiahnye barangan dari victoria secret & liz clairborne (insyaallah)

orait gud luck uols!!

7 ulasan:

Cik Ina minat Do do Cheng berkata...

lady contest .good luck.enjoy.coach tu dah orag beli ke?

rasp berkata...

gud luck sis and semoga wishlist u tu termakbul....

Dee berkata...

good luck! moga termakbul lah hendaknya...wishlist tuh..

mummysyafie berkata...

gud luck dear..wishlist tu sama macam nor punya. mudah² tercapai kan..

mummY2Y berkata...

ok cung! check!

Mama Zharfan berkata...

good luck yer!!

Cik Z@i Pen@nG berkata...

good luck kak