Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Khamis, Disember 02, 2010

Insyaallah!!!

Now

Coming soon

INSYAALLAH!! sekiranya diizinkan ALLAH swt & ada rezeki, ayah akak ye sekali diulang ayah akak tau akan tuko kete dari honda jazz ke BMW 3 series nie...alaaaa s2nd hand punya jek...nak merasa pakai katenye...huhu

Ok latuh kan uols...BMW tu kete idaman akak tapi xtau bila nak dapat in realiti kekdahnye...so bila dapat tau ayah akak nak tuko angin..apalaie terus jek akak kata YESS!!mihahahaha...

Now adik bujang akak tengah duk servey kat usecar kete BMW nie...ke uols ada kenalan salesman tak?? let me know ye...huhu




**tak dapat beli dapat merasa pakai pun jadilah..hiks!
**slowly BW coz badan kurang sihat...hehe

16 ulasan:

mama tisya berkata...

rezeki ayah akak..leh akak tumpang merasa...best2 naik BMW

Elin berkata...

wah bestnyer..klu akak bawak bmw tu jgn lupe jemput saya naik yer..hikhik.

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

ayah saya kata"time ni lah nak merasa!hehehehe"
dirembat nya satu jua..hehehhee

EiJa ZaQuaN berkata...

wah bestnye..btol tu at least dpt gak merasa pakai ayah pnye pun ok gak kan..hehee

anyway sama la kita kereta idamanku jgk BMW ..huhu

rasp berkata...

syioknya....dpt merasa pun ok gak sis...
lelama insyaAllah akan jadik urs...

tigrismalaya berkata...

uols..tak lamer lg uols lak merasa..uolskan bisneswoman yg berjaya..

d_LA berkata...

jual kat dla la jazz tu..hehe

mama_umar_maryam berkata...

insyaAllah ahkak pon buleh nnt..saye dulu minat sgt dgn jazz tu kak

atty's berkata...

mana tau nanti ze lak dpt beli sendiri..insyallah..

syaf berkata...

sungguh tinggi citarasa papanda mu itew...saye teringin nk kancil pon jadik lah...




he3...lame sangat pakain moto, bile lah nk pakai krete...haishh

kak ina mail berkata...

Semoga dimakbulkan tuhan hajat suzie,. betul tu, tak dapat beli , dapak naik dan tumpang jadilah.

mummysyafie berkata...

bila la boleh naik BMW ni dear..honda jazz tu takmo jual murah ke?

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah..rezeki ayah akak..ooo yg akk bawa tu kete dia ke? mlm tu nk tegur kete baru tp lupe sbb kalut tunggu kek..kekeke:D

Rinna berkata...

Wahh bestnyaa.. ok gak tuh dpt gak tumpang keta ayahkan.. :) Mungkin ada rezeki Heze pun leh gak beli satu hari nanti.. :)

zura@iwan berkata...

ok la tu kak..tumpang merasa kan...bleh tumpang nek gk..

Hezesuze berkata...

mama tisya
tu ler pasal...anak2 duk pinjam jek haha

elin
insyaallah..tapi uols duk mane? hehehe

munira
rembat uols jangan tak rembat haha

eija
hope impian ayah weols jdi kenyataan ler kekdahnye....hehehe

rasp
tu ler pasal..dimana ada kemahuan disitu ada jalan yedok?? hehe

tigrismalaya
ermm takat nie belom berjaya sgt uols hehehe

d la
nak beli ke uols?? hehe

mama umar
selain BMW weols pun minat ngan kete keluaran honda..huhu

atty's
insyaallah kty...doakan ye hehe

syaf
alaaa smpan duit ler uols...insyaallah bleh dpt kete kancil tu huhu

kak ina mail
yezzaa...betul tu uols

mummysyafie
waduh uols bab2 jual beli kete nie adik weols yang handel huhu

suziey
yelaa uols...akak masih tak mampu nak pakai kete honda tu hehehe..bak kata abgpomen selagi belum ada rmh sndiri selagi tu pakai ler kete yang ado ye hehe

rinna
insyaallah uols.... :)

zura
boleh jek uols...mane tau bleh meronggeng uols kt sana haha