Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Jumaat, Disember 10, 2010

Berada di luar kawasan


Now akak berada di Perlis follow abg pomen ada event rally kat sana...opkos membontot abg pomen coz ni musim terakhir rally tahun nie huhuhu sume pakat2 bawak family memasing...lagipun ni kedatangan akak ke negeri Perlis huhu akak akan berada di sana sehingga hari ahad nie...

Faidzal Alang (Driver) & Hazwan (Co driver)

Gud luck! tuk mereka berdua...don lajus sangat ye nanti terlanggar orang lagik mihahahahahahaha...

Since duk perlis nie idakler akak tau line tepon ok ke tak uols coz dengar rally akan diadakan di ladang tebu...hehe dan weols akan mendiami banglo yang terletak berdekatan ngan padang besar hohoho...bleh ler terjah situ kan...hehe ade ape kat padang beso tu ek?? konpius akak nie hehe

Bila akak jenjalan memang lappy akan ditinggalkan sepi jek kt rumah so sory ye uols ..xdan akak nak BW ke blog memasing sepanjang akak berada di perlis...insyaallah dah balik nanti akak BW ye...trimas jugak yang sudi tinggalkan jejak & tak jemu2 jenguk blog akak yang sedang2 aje nie hehe

lebiu uols!! jaga kesihatan jaga pemakanan dan doakan keselamatan weols sepanjang perjalanan pergi dan balik denagn selamat ye...adioosss!!




**mesti akak rindu kat uols sume...uols rindu tak kat akak?? hehe

10 ulasan:

Pinky Pixie berkata...

jeles la. akk asik jln2 je. huhu.

momochan berkata...

alaa tunggu la momo balik uitm arau tu dulu.huhuhu
enjoy kat perlis tu yeee~
take care... :)

Nieza Ishak berkata...

wahhhhhhhhh merangkap holiday la tue sis .... happy holiday ;)

Yan berkata...

yan da lame tak datang cni
datng2.. akak takde pulok

Nidza berkata...

mesti lah rindu..hahahaha...jln elok2....amik gmbor bebyk....

EiJa ZaQuaN berkata...

ohh jauh nun diperlis..ok la tu smbil teman cik abg..bole g holiday...happy holiday ye..:)

kakyong berkata...

best la dpt jalan2...

Cik Z@i Pen@nG berkata...

syok la..asik jenjalan je

Rinna berkata...

Wahh bestnya uolss gi jln2 ker perlis..okey gak tuh leh sopping2 kat padang besaq.. :)

Hezesuze berkata...

pinky
jenjalan adalah terapi minda kan uols hehehe

momochan
laaa yeke? kalo tak bleh kita jumpa kan kan hehe

nieza
iyolah tu..holiday rally kekdahnye ahakss

yan
hehehe thanks drop by yeah

eija
thanks bebeh

kakyong
ni lah masanye dpt spent tima ngan abg pomen uols..kalo tak duk rumah jek hehe

cik zai
ermm penang jek weols tak sampai lagik nie...lalu jek dah hehe

rinna
sopink?? tak ade makneynye nk sopink kt padang beso tu uols...mahal ler hehe