Bantu klik HB akak ni ye...terima kasih banyak2!!

Rabu, Disember 08, 2010

Mana satu lebih bagus??

Apa pendapat or pandangan or pengalaman uols tentang 2 produk dibawah ini..meh ler syare ngan akak gonjeng uols nie....huhu

RX Lite or

coca

Cocoa collagen??

Ye uols now akak berbelah bagi nak try produk yang mana satu..?? ater sejak cuti skolah nie badan akak gonjeng uols nie dah bertambah bum bum gtew...ahakss...

Dengan ketinggian akak yang hanya 147cm nie & berat 50++kg nie memang tak sesuai uols...berat ideal yang sepatutnye tuk akak yg tomei nie **prasan sudah..haha adalah 47-50kg sajork...adeehh!!

Sape yang dah try produk2 diatas??
bagitau akak pengalaman uols?? bleh kan...


adioosss!!!





**nak kurus tapi malas buat senaman camno?? hahaha



14 ulasan:

ieda berkata...

dua2 uols x tahu apa kebaikannya ..
tapi why not weols cuba herbalife yg dah terbukti pada uols nieeee :))

EiJa ZaQuaN berkata...

adeii..dua2 produk x pernah cuba lagi..n skrg ni pun terlalu byk sgt produk makanan kesihatan..mg penin nak pilih yg terbaik..huhu..

kak ina mail berkata...

suzie, akak tengok ko ni tak de lah gemuk, comei je. tak payah makan apa-apa.malam ko jangan makan nasi, cam akak ye.control makan je penting.lepas tu exercise ala kadar.

Hezesuze berkata...

ieda
aduaii herbalife mahal gilos uols...tak mampu weols nak beli heheh

oh ye uols = u all (u ler)
weols = we all (saya) hehe

so uols dah terbalik gunakannye hahaha

eija
tu ler psal sebab tu weols tanye kot2 ramai yang dah try produk nie hehe

kak ina mail
masalahnye mmg weols tak makan nasik...tapi badan tetap tak turun2..mayb kene eksesais kot....haha

b a m b a m ' s berkata...

saya dah cuba rxlite ngan JM5..prefer JM5..huhuh..walaupon rxlite sodap!!tp rasanya JM5 lagi berkesan.. :)

cekedout!
http://bambam-story.blogspot.com/2010/10/loss-weight-more-n-moreeee.html

mama_umar_maryam berkata...

heheheh..dilema kite samelah ahkak..nk yg sodapp yo

tigrismalaya berkata...

owh..ini laa yg kita tunggu..uols cuba la RX lite nanti bagitau weols pe hasilnyer...teringin tp xyakin..

Hezesuze berkata...

bambam
adeehh weols dah try JM5 tapi sekotak jeler...tak nampak keberkesananye tapi mula2 minum mmg terkencing2 dibuatnye...lgpun agak mahal dari rxlite kan uols?? ngee

mama umar
hehee uols pun tgh nak kuruskan badan ke?? nampak slim jek hehe

tigrismalaya
ceehh!! ingatkan nak cuba sama...huhu

Nana berkata...

heheh
saya pon tgh sbey gak ni
cari produk2 utk selim
ingt nk cari jamu je

Hezesuze berkata...

nana
adudaii jamu akak tak tahan uols...nnati terberak2 hehe

Gieyana berkata...

Salam Kak..singgah sini jap..hurmms no idea lak psl x penah torai bendaalah nie..hihihi

Iman berkata...

saya pun tak pernah try benda alah ni...rasa nak try gak...kalau saya,mungkin pilih cocoa collogen...dah lama keingginan nak mencuba cocoa collogen tu...^_^

~♥ iella ♥~ berkata...

RX rasanya okey...

Jusmate??


http://fadthnwan.blogspot.com

Hezesuze berkata...

gieyana
hehehee ok ok bebeh..

iman
keinginan weols pun lebih kepada coca collagen tu ahakss

iella
takat nie pernah rasa jusmate mmg sedap rasa cam air oren jek huhu